Bloggen

BLige, hvad De har brug forloggen udgives af Studenterkredsen, den grundtvigske studenterforening i København og Århus. For øjeblikket redigeres den af Andreas Riis Damgaard, Adam Garff, Kresten Buur Melchiorsen, Søren Bormann og Isak Krab Koed.

Vi modtager gerne bidrag, hvad end det drejer sig om idéer eller færdige indlæg. Henvendelse til studenterkredsen@gmail.com.

Ud over bloggen udgiver Studenterkredsen også tidsskriftet Studenterkredsen, der udkommer i februar, april, september og november. Køb enkelte numre eller bliv abonnent her.

Studenterkredsen har igennem sin levetid været involveret i en række udgivelser: Således har et samarbejde omkring Studenterkredsen frem til 1996 udgivet 62 årgange af tidsskriftet Kredsen. Ligeledes er der gennem tiden udgivet en række jubilæumsskrifter og andre antologier i regi af Studenterkredsens virke.

Nærværende blog genoptager denne tradition, dvs. bloggens formål er, som Studenterkredsens foredragsvirksomhed, i fri form at diskutere kirkelige og kulturelle emner, der optager folk i og omkring Studenterkredsen.

I anledning af 125-års jubilæet i 2013 udkom ligeledes i september den ambitiøst anlagte kirkehistoriske udgivelse, Kontinuitet og Radikalisme, på Forlaget Vartov. Se forside og indholdsfortegnelse fra bogen her. Bestillingen gennem forlaget kan ske via dette link.