Studenterkredsens tidsskrift genopstår


Studenterkredsens tidsskrift genopstår medio april 2014. Første nummer indeholder bidrag af:

– Dr.theol. Ole Jensen

– Mag.art. Monica Papazu
– Dr.phil. Bo Hakon Jørgensen
– Højskoleforstander Jørgen Carlsen
– Dr.phil. Søren Fauth
– Ph.d.-stud. Johan Christian Nord
– Stud.theol. Adam Garff
Studenterkredsens tidsskrift udkom fra 1933 til 1997. Det genopstår nu med samme formål som før: At skabe spalteplads til en frisindet diskussion om teologi, filosofi, æstetik og samfund.
Vi genopstarter Studenterkredsens tidsskrift, fordi vi mener, at der mangler et sted, hvor studerende og kandidater på skrift kan diskutere vedkommende kulturelle og kirkelige emner. Samtidig kan denne genoplivelse af et tidligere tidsskrift være kit til at sammenbinde en foredragsforening, der både strækker sig tilbage i tiden og på tværs af det danske samfund.
I første nummer siden 1997 skriver blandt andre mag.art. Monica Papazu om den russiske maler Sergei Chepik. Hun udlægger dem som en frugt af russisk-kristen kultur i modsætning til det, hun kalder vore dages anti-kunst. Ligeledes skriver stud.theol. Adam Garff, der pt. residerer i England, en rejsereportage om den – til tider forundrende – anglikanske kirke.
Tidsskriftet redigeres for indeværende af stud.theol. Hans Nørkjær, stud.theol. Kristoffer Garne og stud.mag. Rasmus Vangshardt. Abonnement eller enkeltnumre fås ved henvendelse til studenterkredsen@gmail.com eller +45 50 74 70 69. Enkeltnumre koster 35 kr., og et årsabonnement for 2014’s tre numre koster 100 kr.
Bidrag til de kommende numre er meget velkomne. Næste deadline er mandag den 1. september. Både idéer og færdige manuskripter modtages gerne på studenterkredsen@gmail.com eller ved personlig henvendelse til en af redaktørerne.
Læs mere på Studenterkredsen.blogspot.com, eller følg Studenterkredsen på Facebook. Studenterkredsen er den grundtvigske studenterforening i København og Aarhus og har eksisteret siden 1888.
Kort fortalt
HENVENDELSE
Studenterkredsen@gmail.com eller tlf. +45 50 74 70 69
ABONNEMENT
35 kr. for enkeltnumre. 100 kr. for 2014-abonnement
DATOER  
Bladet udkommer en gang i kvartalet (april, september, november, februar)
BIDRAG 
Er velkomne og fremsendes til ovenstående mailadresse
PRESSE
Rasmus Vangshardt.  +45 50 74 70 69 eller Rasmus_wa@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.